Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDőPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FőOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

Magánrendelőmet 1993-ban nyitottam, kórházi állásom megtartása mellett, inkább próbaképpen. Ezt lehetővé tette, hogy apámtól örököltem műszereit, helyiséget pedig anyám biztosított lakásában. Heti kétszer 1 órát terveztem.

A viszonylagos sikert az hozta, hogy az akkor nagy számban családostól Magyarországra telepedő külföldi cégvezetők és diplomaták (az Amerikai Iskola révén) "felfedeztek". Ezt elősegítette nyelvtudásom és három szakvizsgám, valamint a magánorvosok akkori kis száma.  

Kórházi állásomról két és fél év múlva lemondtam, 1995 vége óta csak itthon dolgozom.

Betegeim nagy része most is külföldi, de kb. 2006 közepe óta egyre több magyar páciens is felkeres, nagyrészük az interneten való keresgélés után.

A mai napon (2016. november 29-én) került be a nyilvántartásomba a tizenötezredik páciens. A véletlen úgy hozta, hogy egy gimnáziumi osztálytársnőm testvére mellé került a 15 000-es sorszám.